RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 21

Na een week afwezigheid hierbij de uitslagen van de competitie week 21 en de bijgewerkte stand van de RTV Stichtse Vecht Cup. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijden FC Breukelen - Veensche Boys en Hertha - vv Kockengen.

Uitslagen

We komen langzaam in de laatste fase van deze competitie voor de meeste teams zijn er nog vier - vijf wedstrijden te spelen. Voor OSM '75 en DOB nog een wake-up call om richting een volgende klasse te spelen. VIOD en vv Maarssen zullen volgende competitie in ieder geval een klasse lager spelen.

RTV Stichtse Vecht Cup

DWSM blijft winnen en met grote cijfers. Hiermee scoren ze de derde plek in de RTV Stichtse Vecht Cup en zijn er best wat doelpuntenmakers in de topscorerlijst. OSM '75 blijft eerste als er geen rare uitslagen meer komen en zij mogen voor het tweede jaar de Cup in handen houden. Of ze ook een volgende klasse gaan halen wordt nog lastig. Ook DOB blijft het goed doen. Voor FC Breukelen en sv de Vecht zijn beiden nog zeker niet kansloos op de nummer drie positie.

Topscorer

Jordy blijft de topscorer deze week, maar Abdelghany komt langzaam dichterbij. Met slechts een doelpunt minder blijft deze strijd weer spannend. Als team staat DWSM onbetwist bovenaan.

Schema komende week

Voor volgende week is er het volgende schema.