RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 19

We begonnen de week met het uitspelen van de gestaakte wedstrijd vv Kockengen - VVJ. Daarna flinke doelpunten bij zowel Breukelen als OSM '75. En een nieuwe topscorer. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd OSM '75 - vv Kockengen.

Uitslagen

Na de laatste vijfentwintig minuten van de gestaakte wedstrijd vv Kockengen - VVJ (stand 2-1) was Kockengen met 3-1 duidelijk de winnaar. Dit werd niet herhaald op de zaterdag tegen OSM '75. OSM ruikt duidelijk de top en won met grote overmacht (8-2). Ook FC Breukelen deed goede zaken door met 0-6 van Nieuw Utrecht te winnen.

Interview

Na afloop van de uitgespeelde wedstrijd vv Kockengen - VVJ spreekt Andre nog even met Ron Hilhorst. Een terugblik, maar ook vooruit kijkend naar de return. Eric spreekt ook met de voorzitter van Kockengen over de tuchtzaak en de daarop volgende maatregelen. En uiteraard de wedstrijd OSM '75 - Kockengen nog even doorgenomen.

RTV Stichtse Vecht Cup

Met de monsterzege van OSM '75 komen zij sterker bovenin de RTV Stichtse Vecht Cup te staan. DOB laat ook deze week weer punten liggen net als DWSM. FC Breukelen daarentegen komt op de derde plaats met de 0-6 overwinning.

Topscorer

We hebben een duidelijke TopScorer binnen! Door de hattrick van Jordy Grillik van FC Breukelen prijkt hij nu bovenaan met 12 doelpunten. DWSM blijft als team met vijftig doelpunten onbetwist de winnaar van de teams.

Schema komende week

Komende week is er geen voetbal in verband met het paasweekend. Voor nu alvast de wedstrijden van week 20 (6 april).