RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 18

Een week met weer veel doelpunten en toch niet altijd gewonnen wedstrijden. VIOD is net iets sterker dan Kockengen. Maarssen en Breukelen lukt het niet om punten te pakken en ook bij NiTA zijn er geen punten te winnen. Wel een gestopte penalty door keeper Stan de Wit. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd FC Breukelen - de Bilt.

Uitslagen

Maarssen, Breukelen en NiTA hebben het zwaar in de competitie. Maarssen lijkt de degradatie niet meer te ontkomen. Ook voor Breukelen en NiTA is het spel nog niet gespeeld. OSM '75 daarentegen heeft weer punten gepakt en houdt zicht op de eerste drie met misschien een derde periode titel. Kockengen kan het VVJ nog lastig maken op dinsdag avond als zij de wedstrijd vv Kockengen - VVJ uitspelen op de laatste 25 minuten. Kockengen begint de wedstrijd met een 2-1 voorsprong. VIOD wint dit weekend van Kockengen maar kan degradatie niet meer ontlopen. Het verlies in de puntenknaller van DWSM is helaas maar niet direct schadelijk voor de stand in die competitie. DOB heeft dit seizoen nog de meeste kans op promotie en staat op de tweede plek in de competitie.

Interview

Na afloop van de wedstrijd VIOD - Kockengen spreekt Andre met beide teams. Met Kockengen kijkt hij ook nog even vooruit naar de wedstrijd komende dinsdag.

RTV Stichtse Vecht Cup

Het gelijkspel van DOB tegen Nederhorst wordt duur betaald. Door de winst van OSM '75 op VVJ vormt OSM '75 weer de kop in de RTV Stichtse Vecht Cup. DWSM en de Vecht blijven op plek drie en vier staan en het gat met nummer vijf - FC Breukelen - wordt weer iets groter.

Topscorer

Zoals vorige week al voorspeld wordt het druk bovenin met alle spelers die negen doelpunten hebben. Vier spelers maar liefst met negen doelpunten waarbij er twee van DWSM. Dit team heeft dan ook de absolute leiding als we kijken naar team met de meeste doelpunten.

Schema komende week

Dinsdag avond wordt de laatste 25 minuten uitgespeeld door Kockengen tegen VVJ. Dit is de uitkomst van het sporttuchtrecht van de KNVB en kockengen begint de wedstrijd met 2 - 1. Voor de overige partijen is het spelweek 19 uit de competitie.