RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 17

Veel gelijke spelen afgelopen weekend. VIOD Dames winnen en ook DWSM neemt de winst mee naar huis. Door het verlies van DOB en het gelijkspel van OSM '75 is er een wisseling in de RTV Stichtse Vecht Cup. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd IJFC - osv NiTA.

Uitslagen

Was er vorige week veel verlies en dus geen punten. Dit weekend werden er veel gelijke spelen genoteerd. Breukelen, Maarssen, de Vecht, NiTA en OSM '75 speelden allemaal gelijk. Enige tijd noteerde de KNVB voor VIOD een winst tegen VVJ. Helaas was de werkelijkheid andersom en moest toch een verlies worden genoteerd.

RTV Stichtse Vecht Cup

Door gelijkspel van OSM '75 en verlies bij DOB komt OSM '75 toch met één puntje voor in de Cup en staat nu op 28 punten. DWSM loopt met de monsterzege op BVV '31 (1-7) in op de twee koplopers. Breukelen en de Vecht volgen en maken de top vijf kompleet.

Topscorer

Alle doelpuntenmakers zijn weer genoteerd en bovenin staan we vast op de negen doelpunten. Ondertussen komen steeds meer spelers richting die negen doelpunten.

Schema komende week

Voor komende week staat er één derby op de planning Kockengen krijgt VIOD op bezoek. Ook DOB - Nederhorst mogen we wel een derby noemen, zij het niet binnen Stichtse Vecht.