RTV Stichtse Vecht

Lezing natuurfotografie bij Fotoclub Stichtse Vecht

Neem jij ook altijd je camera mee als je de natuur ingaat? En fotografeer je dan vooral het landschap of zoom je liever in op een mooie vogel of paddenstoel? Met de tips van natuurfotograaf Richard Verroen maak jij binnen no time de mooiste plaatjes van een prachtig landschap, de insecten in jouw achtertuin of de flonkerende sterrenhemel tijdens jouw vakantie.

Wil jij ook leren hoe je beter kunt worden in het maken van natuurfoto’s? Kom dan op donderdag 2 mei 2023 naar de lezing over natuurfotografie van Richard Verroen bij Foto- en Videoclub Stichtse Vecht.

Richard fotografeert al sinds zijn achtste. Toen hij twaalf was kocht hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera en begon hij de natuur vast te leggen. Eerst vogels en later kwamen daar landschappen en zoogdieren bij. Hij neemt ons mee in de totstandkoming van zijn portfolio en vertelt hoe je het beste te werk kunt gaan bij landschaps- en dierenfotografie. Hij deelt zijn tips, bijvoorbeeld welke apparatuur je het beste kunt gebruiken en welke voorbereiding je nodig hebt om een bepaalde foto te maken.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Richard? De lezing is toegankelijk voor alle geïnteresseerden, zowel leden als niet-leden. Wel graag even vooraf aanmelden via infofvcsv@gmail.com i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen. De lezing op donderdag 2 mei 2024 vindt plaats in ’t Web, Spinnerie 15 in Loenen aan de Vecht, aanvangstijd 19:45u.