RTV Stichtse Vecht

Hoe denk jij over de horeca in Stichtse Vecht?

De gemeente werkt aan een nieuwe horecanota voor Stichtse Vecht. Als onderdeel van het participatieproject nodigt ze inwoners en ondernemers uit een bijeenkomst te bezoeken.

Gemeente Stichtse Vecht: ‘Op dit moment laat de gemeente een horeca behoefteonderzoek uitvoeren naar de horeca in Stichtse Vecht. Dit als voorbereiding op de nieuw op te stellen nota horeca, waarin de beleidsregels voor horeca komen te staan. Jouw mening en inbreng vinden wij daarbij erg belangrijk. Tijdens de bijeenkomst willen wij de resultaten van het behoefteonderzoek met je delen en in gesprek gaan.’

Voor ondernemers

Wat zijn de sterke punten van de horeca in onze gemeente? Waar kunnen we verder in ontwikkelen? En hoe zie je de rol van de gemeente?

Locatie en tijd: Maandag 22 april 2024 van 15:00 tot 16:30 uur, bedrijfsrestaurant gemeentekantoor (Endelhovenlaan 1 in Maarssen)

Voor inwoners

Voldoet de horeca in Stichtse Vecht aan jouw verwachtingen? Wat zijn jouw wensen? En hoe zie je de rol van de gemeente?

Locatie en tijd: Maandag 22 april 2024 van 19:00 tot 20:30 uur, bedrijfsrestaurant gemeentekantoor (Endelhovenlaan 1 in Maarssen)

Meld je aan

Wij horen graag of je aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan via stichtsevecht.nl/aanmelden-horeca. Heel graag tot ziens op 22 april!