RTV Stichtse Vecht

Hockey Friends & Fans middag op Loenense Mixed Hockeyclub

Ben je geïnteresseerd in hockey en benieuwd naar wat deze sport te bieden heeft? Markeer dan vrijdag 19 april in je agenda, want de Loenense Mixed Hockeyclub organiseert op haar terrein in Loenen aan de Vecht een gratis Hockey Friends & Fans middag die je niet wilt missen! (Archieffoto ter illustratie)

Deze speciale middag biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de hockeysport en om enkele coole tricks te leren tijdens leuke clinics. Of je nu al bekend bent met hockey of het voor het eerst wilt uitproberen, iedereen is welkom! De activiteiten zijn speciaal ontworpen voor jongens en meisjes van groep 1 tot en met groep 6 van de basisschool. Dus, of je nu in de vroege stadia van je hockeyavontuur bent of gewoon zin hebt in een leuke middag vol sport en spel, zorg ervoor dat je erbij bent!

Om deel te nemen aan deze sportieve late middag, is het vereist om je uiterlijk maandag 15 april aan te melden. Stuur simpelweg een e-mail naar hockeyfriendsmhc@gmail.com en vermeld je naam, leeftijd en eventuele vragen die je hebt.