RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 22

De derby van deze week was toch wel vv Maarssen - FC Breukelen. Breukelen won met 1-3. Daarnaast verassende uitslagen bij DOB en OSM, maar geen directe problemen in de RTV Stichtse Vecht Cup. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd vv Maarssen - FC Breukelen.

Uitslagen

OSM '75 lukt het niet om te winnen van SVM en lijkt de strijd op de nacompetitie opgegeven te hebben. Voor vv Maarssen valt het doek in de tweede klasse en zij zullen zich moeten gaan voorbereiden op het komende seizoen. Ook DOB laat punten liggen en strijd met Loosdrecht om de tweede plaats in de competitie. DWSM wisselt stuivertje met de Vecht in de competitie door gelijk te spelen, terwijl de Vecht de volle drie punten pakt. Ook NiTA is vrijwel zeker van nacompetitie maar dan om in de derde klasse te blijven.

Interview

Na afloop van de wedstrijd vv Maarssen - FC Breukelen sprak Andre uitgebreid met beide teams.

RTV Stichtse Vecht Cup

De stand in de RTV Stichtse Vecht Cup is wat opgeschud. De nederlaag van OSM '75 doet nog geen pijn in de cup en zij blijven op de eerste plaats staan. FC Breukelen heeft een iets beter doelsaldo dan DOB en komt op plaats twee. De vierde plek is nu voor de Vecht door de winst deze week en DWSM sluit als vijfde het bovenste rijtje af.

Topscorer

Jordy (Breukelen) en Abdelghany (DWSM) blijven vechten om de eerste plek. Terwijl Enrique en Junior ook nog voldoende kansen maken op een eerste plek. Nog 4 wedstrijden te gaan en dan weten we wie de Topscorer is geworden.

Schema komende week

Komende week is het koningsdag en zijn er geen wedstrijden.