RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 16

Een wat teleurstellende competitieweek voor de teams uit Stichtse Vecht. Weinig teams konden de punten mee naar huis nemen. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd FC Breukelen - vv de Valeivogels.

Uitslagen

Bijna geen enkel team neemt punten mee uit deze ronde terwijl dit wel belangrijk was voor de aansluiting met de bovenste drie teams voor een aantal teams. vv Maarssen deelt de punten met Nieuw Utrecht en slechts sv de Vecht weet met de drie punten thuis Eminent Boys van zich af te houden. Afgelopen vrijdag 1 maart bereikte ons het nieuws vanuit de KNVB dat de dames van OSM '75 zich uit de huidige competitie heeft gehaald.

Andre zag bij NiTA - PVCV een team dat niet helemaal tot scoren komt. Toch ziet hij nog een goed spelend NiTA aan het einde van de tweede helft. Te weinig voor deze wedstrijd, maar voldoende misschien om in de derde klasse te blijven.

RTV Stichtse Vecht Cup

Zowel OSM '75 als DOB verliezen de wedstrijd en staan inmiddels samen op de eerste plek in de RTV Stichtse Vecht Cup. Daaronder op plek twee DWSM met Breukelen en sv de Vecht als nummer drie en vier.

Topscorer

Nog niet alle doelpuntenmakers zijn doorgegeven maar voor de top vijf maakt dit niet veel uit. Jordi en Mohammed blijven ook deze week bovenin staan.

Schema komende week

Komende week wordt de 17e wedstrijdronde gespeeld. nog maar 9 wedstrijden dit seizoen. Het gaat er nu voor een aantal teams om spannen.