RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie week 15

Afgelopen week weer een eerste volle competitieweek na de voorjaarsvakantie. vv Maarssen had het zwaar tegen VRC en OSM '75 wint verdiend van de nummer 1. Ook Breukelen komt met de volle drie punten van het veld. Foto's van Nico van Stroe bij de wedstrijden VIOD - Hertha en OSM '75 - Zwaluwen Vooruit

Uitslagen

Zowel Breukelen als NiTA komen tot scoren en brengen de volle drie punten thuis. Opvallend is OSM '75 die van de nummer één in de poule wint. Zij krijgen hiermee weer kans op een promotie of op z'n minst een periodetitel. De Vecht deelt de punten met Sporting Almere, best een prestatie gezien de stand. DWSM heeft een derde week op rij de winst te pakken en klimt gestaag naar de eerste vijf. Voor Kockengen en VIOD loopt de wedstrijden wat minder af en net als vv Maarssen kunnen ze geen punten bijschrijven deze ronde.

Na de wedstrijd OSM '75 - Zwaluwen Utrecht sprak Andre nog met een blije trainer en aanvoerder

RTV Stichtse Vecht Cup

Met de winst van OSM '75 en een vrije zaterdag van DOB komen de beide ploegen weer naast elkaar te staan. Op doelpunten blijft DOB op positie één. DWSM en FC Breukelen vullen de eerste vier aan op de lijst. Er lijkt zich een kopgroep van de eerste vier te vormen.

Topscorer

Zowel Jordi als Mohammed komen deze ronde niet tot scoren. Twee andere spelers uit zowel Breukelen als DWSM komen wel dichterbij beide heren. Bij DWSM is inmiddels de positie van team met de meeste doelpunten versterkt met de laatste winst. Vijf doelpunten afstand van nummer twee en zes van nummer drie.

Schema komende week

Komende week is een volle competitieweek waarbij dinsdag vv Maarssen nog een inhaalwedstrijd speelt.