RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitie - Inhaalwedstrijden

Een rustige inhaalweek waarbij ook komend weekend nog een aantal inhaalwedstrijden wordt gespeeld. Foto Nico van Stroe bij NiTA - VVIJ.

Uitslagen

In het weekend werden een aantal inhaalwedstrijden opgepakt. Maarssen - Hilversum eindigt in een 0-0 stand. Net als Kockengen - UVV. En zowel de Vecht als NiTa verliezen punten. Ook DOB komt niet tot scoren en dit heeft wel gevolgen voor de RTV Stichtse Vecht Cup. Met een minimale voorsprong in doelpunten blijft DOB eerste. OSM '75 - VIOD de derby van afgelopen week gaf een gelijk beeld tot bijna het einde van de wedstrijd. OSM '75 verlaat het veld met een 3 - 1 overwinning.

RTV Stichtse Vecht Cup

DOB verliest van Buitenboys, maar haalt op doelsaldo nog net de eerste plek. DOB staat nog wel twee wedstrijden achter en kan komend weekend de eerste plek weer wat steviger in hand nemen.

Topscorer

Jordi (FC Breukelen) en Mohammed (DWSM) blijven met elkaar in gevecht om de eerste plek. Met deze week hebben beide heren negen doelpunten op hun naam. sv De Vecht blijft de nummer één positie behouden als team.

Schema komende week

Ook dit weekend zijn er voornamelijk inhaalwedstrijden.