RTV Stichtse Vecht

The spirit of Fanfare

Het Voorjaarsconcert van Orkest SDG biedt een gevarieerd programma met fanfaremuziek. Het repertoire omvat zowel traditionele fanfarestukken als bewerkingen van lichtere muziek zoals 'Summertime' en 'The Witch And The Saint'. Het orkest presenteert ook uitdagende composities binnen het genre. Trombonist Guido Caspers treedt op als solist met het stuk 'Fly Me to the Moon'. Zaterdag 13 april 2024 aanvang 20.00 uur Dorpskerk te Maarssen.

De locatie voor dit concert is de Dorpskerk aan de Kerkweg te Maarssen, vanwege de centrale ligging en uitstekende akoestiek. Het is dezelfde locatie waar Orkest SDG in 2023 een succesvol Voorjaarsconcert gaf. De kerk zal worden omgevormd tot een concertzaal voor deze gelegenheid.

Orkest SDG, de muziekkeuze en de locatie beloven een boeiende avond voor liefhebbers van muziek. De entree bedraagt € 10,- en kaarten dienen tijdig te worden besteld om teleurstelling te voorkomen. De presentatie wordt verzorgd door Ilse Stolwijk en de muzikale leiding is in handen van dirigent Hans Boom.

Kaarten zijn verkrijgbaar via een QR-code, de link https://ticketl.ink/mpq2p of de website https://sdgtienhoven.nl.