RTV Stichtse Vecht

Gemeente organiseert 'Open dag' op 25 mei

Op 25 mei 2024 opent de gemeente Stichtse Vecht de deuren van het gemeentehuis voor inwoners, bedrijven, organisaties en werkzoekenden tijdens de Open Dag! Van 11:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan een dag vol ontdekkingen en activiteiten in en rondom het gemeentekantoor in Maarssen-Dorp.

De Open Dag biedt een informele manier om meer te leren over de diverse taken van een gemeente en om de mensen achter de beslissingen te ontmoeten, zoals de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht. Daarnaast krijg je de gelegenheid om lopende projecten te bekijken en in gesprek te gaan met de boa’s, brandweer en politie.

Het gemeentelijke programma van de dag zit boordevol activiteiten voor jong en oud. Er zijn interactieve workshops waarin je meer te weten komt over de rol van de gemeente(raad) en je kunt een bezoek brengen aan het Vechtstreekmuseum. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen en een poffertjeskraam aanwezig, zodat ook zij zich kunnen vermaken.

De Open Dag vindt plaats in park Goudestein, naast het gemeentekantoor op Endelhovenlaan 1, Maarssen-Dorp. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Zet 25 mei al zo vast in je agenda als je op informele wijze meer van jouw eigen gemeente wil ontdekken.