RTV Stichtse Vecht

Eigen bijdrage PvdA: Het gaat goed met PvdA Stichtse Vecht

Na de verkiezingen van november vorig jaar hebben zich enkele tientallen nieuwe leden gemeld bij de Partij van de Arbeid. Veel van hen geven aan dat het goed is, dat er niet alleen in Nederland, maar ook in Stichtse Vecht naast alle rechtse partijen, ook plaats is voor een duidelijk links geluid.

Ook de samenwerking met GroenLinks op landelijk niveau spreekt veel nieuwe leden aan. PvdA fractievoorzitter Lukas Burgering: “Het is fijn dat mensen niet alleen met een rood potlood laten weten dat ze graag een links geluid horen in de politiek, maar ook daadwerkelijk lid worden van de PvdA.”

Ook over de samenwerking met GroenLinks is Burgering enthousiast: “Op landelijk en Europees niveau werken we ondertussen met één lijst voor de verkiezingen, hier in Stichtse Vecht zijn er goede en prettige contacten tussen de fracties en partijbesturen. Overal waar dat kan, pakken we dingen samen op. Met nog wel onze eigen accenten, maar vanuit de overtuiging dat alleen door linkse samenwerking we een goed inhoudelijk tegenwicht kunnen bieden aan de rechtse meerderheid.”

De PvdA organiseert kennismakingsavonden voor de nieuwe leden. Hebt u ook belangstelling of wil u ook lid worden, neem dan een kijkje op https://stichtsevecht.pvda.nl/