RTV Stichtse Vecht

Eigen bijdrage: Bob’s place, nieuwe aanwinst voor Loenersloot

In de Zaanstreek (en omgeving) is APK Bob’s Place Zaandam echt een begrip. Het is dé garage waar klanten terecht kunnen voor een APK, voor onderhoud en advies. Met goede prijzen en lekkere koffie. Nu is het tijd voor Bob’s Place om de vleugels uit te slaan en met een tweede filiaal te landen in Loenersloot, aan de Rijksstraatweg 248, naast A2 Automotive. 

Bob Winterink is een rasechte automonteur die zijn hand niet omdraait voor onderhoud van en reparaties aan alle merken auto’s. Van oldtimers tot en met de nieuwste wagens. Sinds 2013 bestaat Bob’s place in Zaandam waar ze afgelopen juli het 10-jarig jubileum hebben gevierd. Bastiaan, de zoon van Bob, deelt de passie van zijn vader van jongs af aan en zat als klein jongetje al met zijn vader samen aan auto’s te sleutelen. Het was voor iedereen volkomen logisch dat Bastiaan eerder een band kon verwisselen dan dat hij kon fietsen.

Na de middelbare school heeft Bastiaan de opleiding autotechniek gedaan. Naast school en stages bij diverse garagebedrijven, kon je Bastiaan op de zaterdagen altijd vinden bij Bob’s Place om te helpen, te leren en ervaring op te doen. En nu is het zover. Een kans komt voorbij en Bob en Bastiaan gaan ervoor. Een tweede filiaal van Bob’s Place in Loenersloot. Een superfijne locatie en een geweldige omgeving. We zien u graag verschijnen voor uw APK, banden, Airco service, onderhoud en advies. Voor auto’s van alle merken (en leeftijden). En, ook hier, met een heerlijke bak koffie!

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Bastiaan staat voor u klaar. We verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie om kennis te maken.