RTV Stichtse Vecht

Breukelenaren realiseren hun droom voor een naturistencamping in Italië

Remi en Sandra, beiden met een achtergrond in gastvrijheid en een gedeelde passie voor naturisme, staan op het punt om een droom werkelijkheid te maken. Ze zijn van plan om deze zomer een bijzondere naturistencamping te openen aan de prachtige Toscaanse kust.

Na het doorlopen van de Hotelschool in Maastricht begon Sandra haar carrière in de hotellerie, terwijl Remi een masteropleiding aan Nyenrode volgde en in het managementtrainingsprogramma van KLM terechtkwam. Tijdens een wereldreis in 2019 beseften ze dat het traditionele carrièrepad hen niet de voldoening gaf die ze zochten. Ze verlangden naar een eenvoudiger leven, gericht op gastvrijheid, natuur en hun gedeelde passie voor het naturisme.

De keuze voor een naturistencamping kwam voort uit Remi's levenslange interesse in naturisme en Sandra's positieve ervaringen toen ze 12 jaar geleden met Remi in aanraking kwam met deze levensstijl. Ze geloven dat naturistencampings een omgeving bieden van rust, netheid en openheid, waar mensen zichzelf kunnen zijn zonder sociale druk. Ze willen deze ervaring delen met anderen door een inclusieve en gastvrije naturistencamping te creëren.

Na een uitgebreide zoektocht vonden ze het perfecte terrein van negen hectare in Toscane, nabij Livorno, waar privacy en gemeenschap samenkomen te midden van de prachtige natuur. Om hun droom te realiseren, omarmen Remi en Sandra het concept van sharefunding, waarbij investeerders mede-eigenaar kunnen worden van het project door aandelen te kopen vanaf €1000. Dit financieringsmodel creëert een gemeenschap van gelijkgestemden die samen bouwen aan een toekomst waar vrijheid, natuur en gemeenschap centraal staan, geworteld in de liefde voor naturisme en de Italiaanse cultuur.

Voor meer informatie en om deel uit te maken van dit avontuur, bezoek de website www.campinginsieme.com.