RTV Stichtse Vecht

Activiteitencentrum Zebraspoor officieel geopend

Afgelopen zaterdag 20 april is officiel het nieuwe activiteitencentrum Zebraspoor in Maarssenbroek geopend door wethouder Karin van Vliet. (Foto Suzanne Kox-Meijer - Lokaal Liberaal).

Het Activiteitencentrum Zebraspoor is gevestigd in de grote zaal van het wooncomplex Willem van Hoornhof. In de zaal worden diverse activiteiten georganiseerd. Op de website van het activiteitencentrum zijn de activiteiten vermeld en de dagen / tijdstippen dat ze worden georganiseerd. In het verleden was er veel 'gedoe' rondom de ontmoetingsplaatsen voor ouderen in onze gemeente. Het was voor het gemeentebestuur aanleiding om een onderzoek in te stellen en een besluit te nemen. Dit besluit kwam in de vorm van keuzes en het verstrekken van subsidies.

In aanloop naar de opening van afgelopen zaterdag had RTV Stichtse Vecht programmamaakster Hanny van Hemert een interview met Tony Monkel en Cees Keijzer van het activiteitencentrum Zebraspoor. In dat interview kwam naar voren wat er allemaal bij komt kijken om tot een activiteitencentrum te komen.